Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμόσ Τώρα Κρήτη : Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra 6 6 Rixter Sthn Indonhsia Sta : Αίτημα των δημάρχων για παράταση στις αιτήσεις των σεισμόπληκτων στην πλατφόρμα «αρωγη».

Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10),. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης.

Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Σεισμόσ Τώρα / Seismos Twra Sth Nisyro Eidhseis Pagenews
Σεισμόσ Τώρα / Seismos Twra Sth Nisyro Eidhseis Pagenews from www.ieidiseis.gr
Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 17:09 και έγινε 43 χλμ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . 12 νοε 2021 10:55 · κρήτη: Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 6:30 το πρωί σημειώθηκε ασθενής σεισμική δόνηση .

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 17:09 και έγινε 43 χλμ.

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Μπαράζ σεισμικών δονήσεων σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην κρήτη. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 17:09 και έγινε 43 χλμ. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 6:30 το πρωί σημειώθηκε ασθενής σεισμική δόνηση . Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Σεισμός στο αρκαλοχώρι ηρακλείου κρήτης, 20 οκτωβρίου 2021 . Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10),. Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Νέα σεισμική δόνηση, από το γνωστό πλέον ρήγμα του αρκαλοχωρίου σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά και ταρακούνησε για . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Seismos twra khrth 3 11 2021.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της .

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 6:30 το πρωί σημειώθηκε ασθενής σεισμική δόνηση . Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra 6 6 Rixter Sthn Indonhsia Sta
Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra 6 6 Rixter Sthn Indonhsia Sta from www.dikaiologitika.gr
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Σεισμός 4,2 ρίχτερ ανοιχτά της . Ο σεισμός σημειώθηκε στις 17:09 και έγινε 43 χλμ. Σεισμός στο αρκαλοχώρι ηρακλείου κρήτης, 20 οκτωβρίου 2021 . Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 6:30 το πρωί σημειώθηκε ασθενής σεισμική δόνηση . Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10),. Seismos twra khrth 3 11 2021.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 6:30 το πρωί σημειώθηκε ασθενής σεισμική δόνηση .

Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10),. Νέα σεισμική δόνηση, από το γνωστό πλέον ρήγμα του αρκαλοχωρίου σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά και ταρακούνησε για . Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 6:30 το πρωί σημειώθηκε ασθενής σεισμική δόνηση . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Seismos twra khrth 3 11 2021. Σεισμός στο αρκαλοχώρι ηρακλείου κρήτης, 20 οκτωβρίου 2021 . Μπαράζ σεισμικών δονήσεων σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην κρήτη. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Σεισμός 4,2 ρίχτερ ανοιχτά της . Αίτημα των δημάρχων για παράταση στις αιτήσεις των σεισμόπληκτων στην πλατφόρμα «αρωγη». Ο σεισμός σημειώθηκε στις 17:09 και έγινε 43 χλμ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, .

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Νέα σεισμική δόνηση, από το γνωστό πλέον ρήγμα του αρκαλοχωρίου σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά και ταρακούνησε για . Seismos twra khrth 3 11 2021. 12 νοε 2021 10:55 · κρήτη: Σεισμός 4,2 ρίχτερ ανοιχτά της .

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra 6 6 Rixter Sthn Indonhsia Sta
Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra 6 6 Rixter Sthn Indonhsia Sta from www.dikaiologitika.gr
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 6:30 το πρωί σημειώθηκε ασθενής σεισμική δόνηση . Seismos twra khrth 3 11 2021. Αίτημα των δημάρχων για παράταση στις αιτήσεις των σεισμόπληκτων στην πλατφόρμα «αρωγη». Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Μπαράζ σεισμικών δονήσεων σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην κρήτη. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10),. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . 12 νοε 2021 10:55 · κρήτη:

Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη.

Αίτημα των δημάρχων για παράταση στις αιτήσεις των σεισμόπληκτων στην πλατφόρμα «αρωγη». Μπαράζ σεισμικών δονήσεων σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην κρήτη. Seismos twra khrth 3 11 2021. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10),. Σεισμός στο αρκαλοχώρι ηρακλείου κρήτης, 20 οκτωβρίου 2021 . Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμό είχε μέγεθος τα 3,9 ρίχτερ, . Ο σεισμός σημειώθηκε στις 17:09 και έγινε 43 χλμ. Σεισμός 4,2 ρίχτερ ανοιχτά της . Νέος σεισμός τώρα στην κρήτη. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 6:30 το πρωί σημειώθηκε ασθενής σεισμική δόνηση . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι.

Σεισμόσ Τώρα Κρήτη : Σεισμόσ Τώρα : Seismos Twra 6 6 Rixter Sthn Indonhsia Sta : Αίτημα των δημάρχων για παράταση στις αιτήσεις των σεισμόπληκτων στην πλατφόρμα «αρωγη».. Σημειώθηκε σεισμός τώρα στην κρήτη, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θάλασσα, ανατολικά από τη ζάκρο στο λασίθι. Αίτημα των δημάρχων για παράταση στις αιτήσεις των σεισμόπληκτων στην πλατφόρμα «αρωγη». Ο σεισμός σημειώθηκε στις 17:09 και έγινε 43 χλμ. Σεισμός 4,2 ρίχτερ ανοιχτά της . Μπαράζ σεισμικών δονήσεων σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην κρήτη.

Αίτημα των δημάρχων για παράταση στις αιτήσεις των σεισμόπληκτων στην πλατφόρμα «αρωγη» σεισμός τώρα. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10),.